Team Kl-ik Kick onbetwiste winnaar touwtrekwedstrijd

Zaterdag vond, zoals gebruikelijk daags voor Vaderdag, in het centrum van Sittard de vijfde editie van de Sjtoere Manne Daag plaats..

Een van de onderdelen die daarin op het programma stonden was een touwtrekwedstrijd. Vijf teams namen het daarin tegen elkaar op. Natuurlijk werd er gestreden om de eer, maar ook de wetenschap dat het winnende team zou worden getrakteerd op een mooie trofee, een overwinningsmaal én op een cheque van 250 euro hielp mee in de motivatie.

Het toernooi werd met overmacht gewonnen door de mannen van team Kl-ik Kick. Dat team, bestaande uit beren van kerels met spieren als staalkabels, trok alles en iedereen over de streep en werd daarmee de terechte winnaar.

Touwtrekwedstrijd
Het winnende team Kl-ik Kick

Meest origineel – zowel qua naam als qua outfit – was Team Grote Sjotel Zónger Gruinte: dit vijftal muzikanten (vier van de Philharmonie en een van de Sint Joep) betrad gekleed in colbert en voorzien van stropdas de arena. Ondanks het feit van het gros van de leden van dit team nog nooit een sportschool van binnen had gezien wist men zich redelijk staande te houden.

Touwtrekwedstrijd
Nummer 2 – op de rug gezien – Anytime Fitness 1

De touwtrekwedstrijd werd dit jaar gejureerd door een scheidsrechter van de Nederlandse touwtrekbond. Overal was aan gedacht, alleen … het touw ontbrak.  Team Personal Fitness bracht redding door op de valreep alsnog een touw te regelen.

De einduitslag:

  1. Team Kl-ik Kick
  2. Anytime Fitness 1
  3. Grote Sjotel Zónger Gruinte
  4. Personal Fitness
  5. Anytime Fitness 2

Klik op de foto boven dit bericht om meer foto’s te bekijken.

Cookieinstellingen