Werkzaamheden asfaltonderhoud aan Middenweg in Sittard

Foto: CC0

In verband met van onderhoudswerkzaamheden is de Middenweg/N276 tussen Munstergeleen en de Bergerweg in Sittard twee avonden en nachten afgesloten voor het verkeer.

Van maandagavond 17 juni 19:00 uur tot dinsdagochtend 18 juni 06:00 uur en van dinsdagavond 18 juni 19:00 uur tot woensdagochtend 19 juni 06:00 uur is de Middenweg om die reden afgesloten voor alle verkeer. Dat heeft onder meer gevolgen voor de bereikbaarheid van het Zuyderland ziekenhuis in Sittard-Geleen. Het verkeer wordt omgeleid.

Het asfaltonderhoud aan de N276 gebeurt in opdracht van Provincie Limburg. De werkzaamheden kunnen uitlopen ten gevolge van de weersomstandigheden.

De makkelijkste weg om vanuit de richting van Windraak het ziekenhuis te bereiken is door bij de verkeerslichten bij Munstergeleen rechtsaf de Leyenbroekerweg in te slaan en vervolgens linksaf bij de tweede verkeerslichten de Engelenkampstraat in te rijden. Bij de derde verkeerslichten (kruising Wilhelminastraat/Rijksweg-Zuid) slaat u linksaf richting Geleen. Op de Rijksweg slaat u bij het derde verkeerslicht rechtsaf. Bij de rotonde tweede rechts en bij de volgende rotonde linksaf (derde rechts) en weer rechts naar de parkeergarage van het ziekenhuis. Zie de blauwe lijn op onderstaand kaartje. De rode lijn is de afgesloten Middenweg Verkeer vanuit Limbricht of het noorden volgt het beste de groene lijn om de afzetting te omzeilen.

Cookieinstellingen