Speciale Vaderdag voor Marc Doomen uit Sittard

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Tijdens de zaterdag in het centrum van Sittard gehouden Sjtoere Manne Daag werd de Stoerste Papa van Sittard uitgeroepen.

In de weken voorafgaand aan dit door het Centrum Management Sittard met medewerking van de winkeliers georganiseerde evenement konden kinderen hun vader nomineren voor de eervolle titel Stoerste Papa van Sittard.

De jury selecteerde uit de inzendingen de tien leukste motivaties. Wethouder Berry van Rijswijk mocht de genomineerden vandaag feliciteren en overhandigde elk van hen een cadeaupakket met spullen die mannen wel op prijs weten te stellen.

Vervolgens bepaalde het lot welke van de genomineerde vaders zich een jaar lang de Stoerste Papa van Sittard mag noemen. En dat werd de 46-jarige Marc Doomen, die door dochter Fleur en zoon Bas was voorgedragen voor de titel. Zij vinden hun papa de stoerste, “omdat ze hem vaak onder zijn voeten gaan kietelen en hij daar helemaal niet tegen kan. Misschien ietsje minder stoer, maar wel heel erg leuk!”

Het gezin Doomen mag, met vader Marc aan het stuur, een weekendje lang rondrijden met een fraaie BMW, ter beschikking gesteld door garage Keram.

De familie Doomen met wethouder Berry van Rijswijk voor de BMW
'

Reacties

article
164590
Tijdens de zaterdag in het centrum van Sittard gehouden Sjtoere Manne Daag werd de Stoerste
https://sittard-geleen.nieuws.nl/nieuws/20190616/speciale-vaderdag-voor-marc-doomen-uit-sittard/
2019-06-16T08:00:16+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2019/06/15221303/marc-doomen-stoerste-papa-van-sittard.jpg
BMW, keram, Marc Doomen, vaderdag
Nieuws