Data nieuwe basiseducatiecursussen De Domijnen bekend

Foto: De Domijnen

De nieuwe cursusdata voor de basiseducatiecursussen van De Domijnen zijn bekend.

De Domijnen brengt Een leven lang leren in de praktijk. Het aanbod van educatie is divers en breed, voor jong en oud, voor als je al veel geleerd hebt of juist heel weinig en voor verschillende doelgroepen. Momenteel biedt De Domijnen 4 basiseducatie cursussen aan. De data zijn bekend voor heel 2019, meld je daarom nú aan!

Digisterker

Leer om te werken met de elektronische overheid. De cursus gaat je helpen met o.a. het gebruik van DigiD, aanvragen huurtoeslag, werk zoeken, verhuizing doorgeven, informatie over de AOW en meer.

Klik & Tik

Nog of bijna nooit met de computer gewerkt of vind je het moeilijk je digitale weg te vinden? Geef je dan op voor een van de Klik & Tik cursussen, er zijn 5 verschillende levels. Je krijgt begeleiding bij welk level je het beste kunt instromen.

Digitaal solliciteren

Wil jij jouw sollicitatievaardigheden een stevige boost geven? Dan is de online basiscursus Digitaal Solliciteren de juiste keuze! De cursus bestaat uit twee onderdelen: ‘Zoek werk’, geschikt voor taalniveau A1 en ‘Jouw voorsprong op de rest’ vanaf taalniveau A2.

Wegwijs naar werk

Wil jij ook andere werkzoekenden ontmoeten en ervaringen uitwisselen in een inspirerende omgeving? Kom dan langs voor herkenning, inspiratie en praktische tips.

De basiseducatiecursussen vinden plaats in de Bibliotheken en Leeswinkels van De Domijnen. In Sittard, Amstenrade, Geleen, Born, Beek, Echt en Stein.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Stuur daarvoor een e-mail naar [email protected] of bel 0885995570.

'

Reacties

article
164804
De nieuwe cursusdata voor de basiseducatiecursussen van De Domijnen zijn bekend. De Domijnen brengt Een
https://sittard-geleen.nieuws.nl/nieuws/20190619/data-nieuwe-basiseducatiecursussen-de-domijnen-bekend/
2019-06-19T16:19:00+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2019/06/18213031/Basiseducatie-cursussen-samen.jpg
Basiseducatiecursussen, Cursusdata, De DoMIJNen
Nieuws