Podiumkerkje: chansons vol liefde, passie en nostalgie

Foto: Podiumkerkje Grevenbicht

Heerlijk geurende lavendelvelden, zon, lekker eten, een goed glas wijn en prachtige chansons: dat is Frankrijk zoals we het kennen.

De warme stem van Ghislaine Mommer en de virtuoze pianoklanken van Clemens Hoffman doen herinneringen aan Frankrijk herleven in het Grevenbichts Podiumkerkje op de laatste zaterdagavond van juni. De interesse voor het chanson groeit elk jaar in de zomermaanden. Geholpen door de goed beluisterde uitzendingen van Radio Tour de France en door het ultieme vakantiegevoel. Een vrolijk muzikaal voorproefje op de Tour, die binnenkort van start gaat.

Mede door hun conservatoriumopleiding en hun enthousiasme weten de Zuid-Limburgers Ghislaine en Clemens het publiek mee te nemen op een prachtige muzikale reis. Als duo Hoffmans Vertellingen zorgen zij met hun programma ‘Cent Mille Chansons’ voor muziek om van te genieten en bij weg te dromen.

Onvergetelijke melodieën als J’attendrai, La vie en rose, Sous le ciel de Paris en Aux Champs Elysées zijn er om gezongen te worden. Daarom wordt het publiek met de hulp van een liedjesboek verleid om na de pauze mee te zingen met de chansons die speciaal hiervoor geselecteerd zijn. Een heerlijke zomerse avond met de mooiste kernmerken van het passievolle Frankrijk.

Podiumkerkje Grevenbicht, zaterdag 29 juni, aanvang 20:00 uur. Entree 12,50, “Vrienden Kerkje’ 10,00. Reserveren: [email protected].

Reacties

Cookieinstellingen