Fortuna Sittard doet ook dit jaar mee aan Kènjerfest!

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Na het succes van vorig jaar organiseert Centrummanagement Sittard ook dit jaar het kinderfestival KènjerFest.

En ook Fortuna Sittard doet daar weer aan mee. Op zondag 30 juni zijn er weer diverse spellen en activiteiten georganiseerd in de binnenstad van Sittard.

Kènjerfest

Zondag 30 juni is de dag waarop kinderen mogen klimmen-snoepen-spelen-dansen-springen-gamen en sporten in de binnenstad van Sittard. Voor zowel de jongste kinderen als voor de kinderen uit de bovenbouw worden er te gekke activiteiten georganiseerd. Net als vorig jaar is ook Fortuna Sittard weer aanwezig en zal het op de markt een leuke voetbalactiviteit organiseren voor alle kinderen. Ook kun je zondag de nieuwste merchandise artikelen aanschaffen en natuurlijk is er ook de mogelijkheid om de seizoenkaart voor het nieuwe Eredivisie seizoen te bestellen.

Algemene informatie

Wanneer: zondag 30 juni 2019
Tijdstip: 12:00-17:00 uur
Waar: Markt Sittard
Kosten: Gratis toegang

Compleet programma Kènjerfest 2019

Het Kènjerfest 2019 telt in totaal zo’n 40 activiteiten. Een overzicht daarvan inclusief de locatie waar ze plaatsvinden lees je door onderstaande link aan te klikken.

Music4Kids verplaatst naar Phillokaal

De activiteit Music4Kids (programmapunt 34), die wordt verzorgd door de Philharmonie, wordt vanwege het warme weer verplaatst van de Jardin d’Isabelle naar het van airco voorziene repetitielokaal van de Philharmonie aan de Gats.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen