Kunst- en hobbymarkt in Kasteelpark Born

Foto: Kasteelpark Born

Zondag 21 juli organiseert Kasteelpark Born de jaarlijkse Kunst- en hobbymarkt.

In het park staan meer dan 20 kramen waar kunstenaars uit heel Limburg en omgeving hun werk aan u tonen. Ook worden er demonstraties gegeven en kunt u workshops volgen.

In het park is een Kunstroute uitgezet die u voert langs alle ‘kunstpleinen’ en kunstwerken die in ons park staan. Al wandelend door het park kunt u onder meer genieten van schilderijen, sieraden, keramiek, kantklossen en Hongaarse koekjes. U kunt de markt bezoeken van 10:00 tot 17:00 uur. Het bezoek aan de markt is gratis, u betaalt uiteraard wel de normale entreegelden van het Kasteelpark. Op onze website vindt u de lijst van deelnemers.

Vakantietip

Gaat u in Nederland op vakantie? Bent u in de buurt van een van de parken van Dier en Park? Ga er eens op bezoek. Maak kennis met unieke dieren of leef je heerlijk uit in de speeltuin. Met uw jaarkaart van Dier en Park ontvangt u korting op de entree. Haal bij de kassa de folder op voor meer informatie of kijk op onze website welke parken aangesloten zijn.

Openingstijden

Kasteelpark Born is dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur. De entree bedraagt € 6,00 voor kinderen en € 8,50 voor volwassenen. Gehandicapten en 65+ betalen € 6,00. Aan de kassa zijn voerzakjes en speurtochten te koop.

Kunst- en hobbymarkt Kasteelpark Born

Cookieinstellingen