Spellenmiddag in Kasteelpark Born op zondag 11 augustus

Foto: Kasteelpark Born

Op zondag 11 augustus wordt het een gezellige middag in Kasteelpark Born. Vanaf 13:00 uur staan er op het plein bij de wasberen Oudhollandse spellen die met dieren uit het park te maken hebben.

knobbelzwaan en sneeuwuilTot ongeveer 16:00 uur kun je onder meer appels in de boom gooien, ringen om het stekelvarken werpen, vissen uit de vissenkom vissen en de veren van de pauw in evenwicht houden. Als je alle spellen hebt gespeeld, krijg je nog een aardigheidje. Kom je ook?

Sneeuwuiltje en knobbelzwaantje geboren

Verder kun je natuurlijk genieten van de natuur en de dieren in Kasteelpark Born. Je kunt wandelen tussen onder meer grote kamelen, stoere lynxen, vrolijke wallabies, nieuwsgierige neusberen en bontgekleurde papegaaien. De knobbelzwanen zijn bijzonder trots op hun kuiken en de jonge sneeuwuil krijgt al echte veren. Kun jij zien of het een jongetje of een meisje is?

Midden in het park is een grote speeltuin met airtrampoline. De speeltuin ligt naast het terras, zodat de ouders lekker kunnen genieten van een hapje en een drankje, terwijl de kinderen ravotten op de speeltoestellen of spelen in het zand.

Openingstijden

Kasteelpark Born is dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur. De entree bedraagt € 6,00 voor kinderen en € 8,50 voor volwassenen. Gehandicapten en 65+ betalen ook € 6,00 entree. Aan de kassa zijn voerzakjes en speurtochten te koop.

Cookieinstellingen