Op avontuur voor Kika in Limbricht – avondwandeling

Foto: 1Limburg4KiKa

Op vrijdag 23 augustus vindt voor de tweede keer in successie de KiKa Wandeltocht plaats.

Het startpunt van de vier kilometer lange wandeltocht is de kantine van voetbalvereniging Zwentibold (Sportpark Limbricht, Allee 9). Inschrijven kan vanaf 17:00 uur en vanaf 17:30 uur tot 18:30 uur kan men vertrekken. Deelname kost 3 euro per persoon. De volledige opbrengst gaat naar Stichting KiKa.

Daar waar vorig jaar het thema Superhelden centraal stond, heeft de organisatie 1Limburg4Kika dit jaar voor het thema avontuur gekozen. De mooie route loopt door het Limbrichterbos en onderweg komen de wandelaars diverse dieren tegen die een opdracht hebben voor de deelnemers die dat leuk vinden. Een ideale wandeling over goed begaanbare wegen en paden voor het gehele gezin. Na afloop van de wandeling is er een gezellig samenzijn in de kantine en vindt ook de prijsuitreiking plaats van de Avonturenwandeling.

De organisatie van de wandeltocht is in handen van 1Limburg4KiKa. De opbrengst van de wandeltocht komt volledig ten goede aan de Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij) die tot doel heeft om het percentage kinderen dat geneest van kanker te verhogen van 75 % naar 95 %. 1Limburg4Kika bestaat uit Berry de Vos, Inge de Vos, Saskia Verboord en Joeri Verboord. Lees verder onder de foto.

Dit viertal, dat woonachtig is in Limbricht, organiseerde in het verleden al meerdere keren bijzondere acties voor de Stichting Kika omdat ze weten dat het hebben van gezonde kinderen niet vanzelfsprekend is en zij van dichtbij ervaren hebben hoe slopend de ziekte kinderkanker kan zijn. Om de genezingskans van kinderen met kanker te verbeteren is er onderzoek nodig. Onderzoek dat veel geld kost en waar dit viertal middels hun sportieve en sympathieke inzamelingsacties een financiële bijdrage aan wilt leveren.

wandelen voor KiKa

Cookieinstellingen