Arriva organiseert open dagen voor senioren in Limburg

Foto: User: (WT-shared) Rein N. at wts wikivoyage [CC BY-SA 1.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/1.0)]

Na succesvolle, door Arriva gehouden, open dagen voor senioren in Sittard en Venlo volgt er nu een volgende open dag in Valkenburg.

Deze open dag, op woensdag 28 augustus, is bedoeld voor senioren in Valkenburg en omstreken. Bezoekers reizen deze ochtend gratis met het openbaar vervoer van Arriva van en naar het station in Valkenburg. Zij krijgen daar uitleg over het OV en kunnen een bus en trein van binnen bekijken.

Tijdens de open dagen, specifiek gericht op senioren, staan de medewerkers van Arriva de bezoekers graag te woord. Ze leggen uit hoe je een OV-chipkaart gebruikt, vertellen hoe en waar je met Arriva kunt reizen en laten de mensen kennis maken met de bus en trein door ze rond te leiden.

Op 28 augustus is de open dag, tussen 10:00 en 12:00 uur, op het station in Valkenburg. Tussen 09:00 en 12:00 uur kunnen bezoekers gratis met het OV naar dit evenement reizen. Bezoekers aan de open dag maken zich bekend bij de chauffeur of steward en reizen zo gratis (specifiek voor de open dag in Valkenburg) met de buslijnen 4, 8, 51, 54, 56 en 791 óf in de Arriva-trein naar het station.

De data en locaties van de andere open dagen zijn:

  • 19 september, station Kerkrade,
  • 16 oktober, station Venray.

De reis naar de locatie van de betreffende open dag maakt de bezoeker steeds gratis met de bus/trein. Voor de terugreis ontvangen bezoekers daarvoor een vervoerbewijs zodat het in- en uitchecken in de praktijk geoefend kan worden. De specifieke informatie over deze open dagen is te vinden op de website van Arriva (www.arriva.nl/opendaglimburg). Ook plaatst Arriva rondom de geplande data advertenties in huis-aan-huisbladen in de betreffende regio’s.

'

Reacties

article
169341
Na succesvolle, door Arriva gehouden, open dagen voor senioren in Sittard en Venlo volgt er
https://sittard-geleen.nieuws.nl/nieuws/20190821/arriva-organiseert-open-dagen-voor-senioren-in-limburg/
2019-08-21T10:12:46+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2019/08/20210824/station-valkenburg.jpg
Arriva, open dag, Valkenburg
Nieuws