Bevrijdingsconcert in MFC Ónger de 2 Tores in Sanderbout

MFC Ónger de 2 Tores Sanderbout
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

In september is het 75 jaar geleden dat Sittard werd bevrijd door de A-compagnie van het 67ste tankregiment, onder commando van kapitein Jordons.

Deze compagnie met zo’n 400 Sherman tanks maakte deel uit van de tweede tankdivisie, ook wel bekend als Hell on Wheels, die onder commando stond van generaal-majoor E.N. Harmon.

Nu, 75 jaar later, willen de leden van Muziekcorps Sint Barbara Sittard-Sanderbout dit feit op zaterdag 21 september herdenken en vieren met een bevrijdingsconcert in MFC Ónger de 2 Tores aan de Bremstraat 7 in Sanderbout. Behalve Muziekcorps Sint Barbara treden die avond ook het Maasbrees mannenkoor en René Haustermans voor u op, in wisselende samenstellingen. Daarnaast zullen er unieke getuigenverklaringen van de oorlogsjaren en bevrijding van Sittard te zien zijn.

Kaarten zijn te bestellen op www.sintbarbara.nl of in MFC Ónger de 2 Tores. Een entreekaart voor dit bijzondere concert kost 10 euro, een VIP-arrangement kost 50 euro. Bij het VIP arrangement neemt u plaats aan een tafel en wordt u gedurende het concert voorzien van hapjes en drankjes. Bestel uw kaarten snel, want het aantal plaatsen is beperkt.

bevrijdingsconcert

Reacties