DaCapo College licht ouders in over incident nabij school

<em>DaCapo College - praktijkonderwijs - Einighauserweg, Geleen</em>
DaCapo College - praktijkonderwijs - Einighauserweg, Geleen
Foto: beeldcitaat google

De directie van het DaCapo College in Geleen heeft een brief aan de ouders van haar leerlingen gestuurd over het incident dat vanmiddag dicht bij school plaats vond.

Omstreeks 12:30 uur stak een 34-jarige vrouw uit Geleen tijdens een ruzie een 37-jarige man uit Geleen neer op de parkeerplaats bij het schoolgebouw aan de Einighauserweg.

De directie laat in het schrijven weten bij het constateren van het incident direct de hulpdiensten te hebben gealarmeerd.

Verder zegt de directie in de brief dat de politie de zaak in onderzoek heeft en dat in het belang van het onderzoek niet meer informatie mag worden verstrekt. In samenspraak met gemeente en politie is slachtofferhulp ingeschakeld om leerlingen en medewerkers bij te staan.

Aanstaande maandag zullen schoolleiding en medewerkers alle nodige aandacht aan de zaak besteden en daarover met de leerlingen in gesprek gaan.

Ouders die met vragen zitten kunnen die maandagochtend op school of telefonisch (046-7820700) kwijt. Wie graag eerder dan maandagochtend persoonlijk in gesprek wil is zaterdag 24 augustus van 10:00 tot 11:00 uur welkom op de school aan de Einighauserweg 25 in Geleen (ingang Bosweg).

Cookieinstellingen