Vandaag op het Sint Rosa Festival…

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

De tweede dag van het Sint Rosa Festival is aangebroken. Om 13:00 uur gaat het festivalterrein weer open en draaien ook op de Markt een aantal nostalgische kermisattracties.

Op de als festivalterrein ingerichte schootsvelden kunt vandaag op verschillende locaties weer tal van optredens en muzikale uitvoeringen meemaken. Circus Zanzara heeft vandaag zowel een matinee- als een soireevoorstelling. En tussen alle grote en kleine tenten doorwandelend treft u een grote variëteit aan bijzondere mensen en nostalgische kermisvermaak aan.

Enkele aanraders: in de Operatent speelt om 14:30 uur het Glenn Miller Orchestra die onvergetelijke muziek waarmee Glenn Miller van 1923 tot 1944 furore maakte. Om 20:00 uur staat Jared Grant er op het podium en om 23:00 uur de Memphis Maniacs. En een totaal ander geluid is zaterdagavond te horen tijdens het Zittesj Vastelaovesleidjes Konkoer in spiegeltent Crystal Palace.

In de bokstent worden weer doorlopend boksshows gegeven en op de parade tref je verder onder meer – want er is nog véél meer – Circo Ripopolo – Fazzoletto; De Zoete Verleiding; Luuk’s Poppentheater; Meedoe Circus; Rariteitenkabinet Panoptikum – Museum Anatomie; Schaduwkabinet – Tattoostudio; Spidora, de spin met het vrouwenhoofd en een Vlooiencircus. En bezoek vooral ook de Steile Wand. Daar scheuren de mannen en vrouwen van Kroeze op Indian-motoren rondjes over de wanden in een grote houten ton.

Cookieinstellingen