Zaterdag 7 september Dorpsfeest Holtum 2019

Foto: Marcel Claessens

Op zaterdag 7 september aanstaande wordt in Holtum de zevende editie van het Dorpsfeest gevierd.

Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor een héél verrassende locatie namelijk de voormalige basisschool St Martinus in Holtum. De reacties op de locatiekeuze zijn overweldigend, zo meldt de organisatie. “We hopen dan ook op een geweldige opkomst!”

kerktoren HoltumHet dorpsfeest begint om 13:30 uur: opening met koffie en vlaai en de mogelijkheid om nog een laatste blik te werpen in de voormalige basisschool. De organisatie heeft enkele oud docenten bereid gevonden om hierbij aanwezig te zijn.

Daarnaast is er de mogelijkheid om een héél interessante speurtocht door het dorp te maken. Deze speurtocht begint en eindigt op de voormalige basisschool St.-Martinus.

Voor de kinderen is er ook van alles te doen. Gedurende de hele dag zijn er diverse oud-hollandse spelen, ook zijn er een paar springkussens en er is een stoepkrijtwedstrijd.

Rond de klok van 17:00 uur begint de barbecue. Wil je meedoen aan de barbecue dan dien je je hiervoor aan te melden. De kosten zijn 15 euro per persoon. Hiervoor krijg je 4 stukken vlees, diverse salades, brood en sauzen. Kinderen tot 12 jaar betalen 7,50 euro.

Wie wil meedoen stuurt een e-mail naar [email protected], met vermelding van je contact- en adresgegevens en het aantal personen waarmee je wilt deelnemen aan de barbecue. Je kunt ook een app of sms berichtje sturen naar Marcel Claessens: 06-30120622 of telefonisch contact opnemen met Truus Bokken 046-4851291. Na je aanmelding krijg je van de organisatie een kaartje voor de barbecue thuisbezorgd, bij aflevering dient het kaartje contant betaald te worden. Aanmelden kan tot uiterlijk 2 september.

Wie niet wil deelnemen aan de barbecue is natuurlijk ook van harte welkom om gezellig een drankje te drinken. De bar is de gehele dag geopend en er wordt gezellige en dansbare muziek gedraaid. Het feest gaat door tot uiterlijk 22:30 uur. Wees welkom!

Cookieinstellingen