Top1Toys nieuwe speelgoedzaak in centrum van Geleen

Ondernemer Wil Meijers kijkt toe hoe een jonge klant de nieuwe Top1Toys opent.
Foto: Top1Toys

Tijdens een themabijeenkomst voor Geleense ondernemers en vastgoedeigenaren over het heikele thema van betaald parkeren in Geleen nam Wil Meijers het woord.

De Geleense ondernemer liet weten graag iets concreets te willen bijdragen aan de levendigheid van het Geleense centrum. En hij hield woord.

Zo bracht hij drankenspeciaalzaak Mitra terug naar de Annastraat en afgelopen woensdag opende hij op de Salmstraat 74-76 speelgoedwinkel Top1Toys. De 300 vierkante meter grote speelgoedzaak vult zo het gat in de Geleense speelgoedmarkt op dat viel door het vertrek van Intertoys.

De opening van de nieuwe winkel werd nou eens niet verricht door de burgemeester of een wethouder. “Het leek me wel zo aardig om de winkel te laten openen door kinderen, die vormen immers de belangrijkste doelgroep van een speelgoedwinkel,” aldus Wil Meijers.

Aanstaande zaterdag krijgt de opening nog een feestelijk vervolg met allerlei activiteiten. Zo zal de Maastrichtse dansgroep Oxygen, winnaar van de door SBS6 georganiseerde talentenjacht Dance as One, verdeeld over de dag een drietal optredens verzorgen. Voor de jongere kinderen zijn de populaire karakters van Paw Patrol present en verder zijn er kleurwedstrijden voor diverse leeftijdscategorieën waarmee leuke prijzen zijn te winnen. Wie van dat alles dorst heeft gekregen kan terecht bij de ranjafontein! En met Tim Bubbles heeft Top1Toys nóg een verrassing in huis. Tim is specialist ‘zeepbellen blazen’ en is wereldberoemd vanwege het enorme formaat bellen dat hij maakt. Dat moét je zien!

Top1Toys is zaterdag vanaf 09:00 uur open. De eerste optredens worden rond 11:30 uur verwacht.

Top1Toys Salmstraat Geleen

Reacties