Agnetentuin prachtig decor voor yoga in de buitenlucht

Anytime Fitness organiseerde zaterdagavond voor het derde jaar in successie een yogales in de buitenlucht.

Eens per jaar biedt Anytime Fitness aan de Stockholmstraat in Sittard haar yogaleerlingen een speciale les aan op een bijzondere locatie. De tuin van het voormalige klooster Agnetenberg was zaterdagavond voor de derde keer het decor voor deze bijzondere yogasessie, waaraan ruim 65 mensen deelnamen.

Behalve een yogales was het vooral ook een gezellige samenkomst, waarbij Anytime Fitness had gezorgd voor een hapje en een drankje voor de deelnemers. De bijeenkomst werd afgesloten met een meditatiesessie.

Tom Janssen van Anytime Fitness: “We organiseren een sessie als deze uit erkentelijkheid voor onze leden – binnenkort tikt de sportschool aan de Stockholmstraat de grens van 2750 leden aan – en tegelijkertijd om de band tussen de leden te versterken. De keuze voor de Agnetentuin is niet alleen gemaakt omdat het een prachtige plek midden in het centrum van Sittard is, maar zeker ook uit waardering voor de Tuinbrigade van de Werkgroep Geheime Tuinen van Sittard, die de bijzondere tuin sinds het vertrek van de zusters in 2015 geheel op vrijwillige basis onderhoudt.”

Reacties