Oktoberfeestkoorts neemt toe met activiteit op schootsvelden

De Oktoberfeestmodeshow op de Markt mocht afgelopen zondag dan wel worden afgelast wegens onstuimig herfstweer, de Oktoberfeestkoorts begint langzaam op te lopen.

Wie over de schootsvelden – het centrale feestterrein van de Sittardse Oktoberfeesten – loopt kan het onmogelijk zijn ontgaan dat daar al hard word gewerkt aan het opbouwen van het gloednieuwe Brand Weizenpaviljoen.

Vanwege de bouwwerkzaamheden aan de Odasingel is de tent minder lang. De bezoekerscapaciteit is evenwel gelijk, omdat er een half open etage op is gezet van waaraf het publiek uitzicht heeft op het podium en op de begane grond. Het wordt zonder meer een indrukwekkend paviljoen!

De organisatie heeft laten weten dat de kaartverkoop voor de eerste etage als een speer heeft gelopen en dat alle kaarten voor een plek op die bovenverdieping zijn uitverkocht. Dat geldt voor de passe-partouts én álle dagkaarten tot en met woensdag.

Ook uitverkocht zijn de passe-partouts voor het Brand Weizenpaviljoen op de begane grond, net als de dagkaarten voor de vrijdag en de zaterdag. Op zondag zijn alle tenten gratis toegankelijk. Voor de maandag-, dinsdag- en woensdagavond zijn wel nog kaarten te koop, maar ook daarvan loopt de verkoop uitstekend.

Voor Brauhaus Brand zijn enkel nog kaarten verkrijgbaar voor de vrijdagavond. De zaterdagavond is uitverkocht, op zondag is er vrije toegang en van maandag tot en met dinsdag is Brauhaus Brand gereserveerd door bedrijven.

Voor het Boels Rental paviljoen zijn voor alle avonden nog kaarten te koop. En voor de Connect Stube geldt zoals altijd zes dagen lang vrij entree.

opbouwen Oktoberfeest Sittard 2019
Nieuwe Brand Weizen paviljoen in aanbouw

 

Cookieinstellingen