Grote Miss Oktoberfeest krijgt gezelschap van Mini Miss

Foto: De Rammelaer

De Rammelaer, speciaalzaak voor babybenodigdheden, baby-, peuter- en kleuterkleding op de Steenweg in Sittard, haakt aan bij het jaarlijkse Oktoberfeest.

Een week of wat geleden vatten Karin en Michelle van den Berg van De Rammelaer het idee op om een Mini Miss Oktoberfeestverkiezing te organiseren voor de klanten van hun winkel.

“We verkopen Dirndls en Lederhosen voor kinderen vanaf 9 maanden. Voor wat extra reclame bedachten we de Mini Miss Oktoberfeestverkiezing.” Het idee werd via Facebook en Instagram wereldkundig gemaakt. Klanten werden opgeroepen om een foto in te sturen van hun favoriete kandidate. En dat heeft nogal wat losgemaakt, zo blijkt. “Hier zijn veel meer reacties op gekomen dan wij voorzien hadden!” zegt Michelle.

De Mini Miss wordt op vrijdag 11 oktober bekendgemaakt en krijgt op zaterdag 12 oktober haar kroontje, een custom made Mini Miss Oktoberfeestschortje en de prachtige bedelarmband* inclusief jubileumpin van Oktoberfeest Merchandise. De prijs wordt uitgereikt door de allereerste Miss Oktoberfeest van Sittard, ex-Miss Charlotte Rademacher.

Daarnaast mag de Mini Miss ook een Dirndl voor volgend jaar uitkiezen die ze cadeau krijgt van De Rammelaer.

Wie nog wil meedoen aan deze leuke actie kan nog tot en met woensdag 9 oktober een foto plaatsen op de Facebookpagina of de Instagrampagina van De Rammelaer.

* De bedelarmband met alle bedeltjes en jubileumpin ter waarde van €110 wordt gesponsord door MARKED. De bedelarmband en de bedeltjes zijn ook voor de volwassenen te bestellen op www.oktoberfeestsittard-shop.nl.

Reacties