Oktoberfeest Sittard viert 15e verjaardag met Grenzeloze Show

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Op de slotavond van het Oktoberfeest van Sittard 2019 wordt de vijftiende verjaardag van het grootste najaarsfeest van het Zuiden gevierd met een Grenzeloze Show in het Brand Weizen paviljoen.

Deze slotavond, zo belooft de organisatie, gaat álles overtreffen. “Deze Grenzeloze avond wordt ons cadeau aan jullie, onze trouwe bezoeker!”

Speciaal voor de slotavond wordt er naast het nieuwe grote showpodium een extra podium geplaatst. Ook de lichtshow wordt tijdens deze avond uitgebreid met nog nooit eerder vertoonde effecten. De organisatie stelt een spetterende, 5 uur durende show met maar liefst 15 live acts – één per jaargang – in het vooruitzicht. Het betreft acts die het Oktoberfeest Sittard in de afgelopen 15 jaar weerspiegelen, maar ook acts die de komende 15 jaar gaan inluiden.

Met andere woorden: een avond van ontmoetingen met oude bekenden, maar ook een avond met nieuwe gezichten. Een avond met grote internationale namen, maar ook een avond waar de grote regionale helden een podium krijgen. Een avond met een hoog meezing-sjoenkel-feestgehalte, maar ook een avond waar het sentiment een rol gaat spelen.

Weten wie die 15 acts zijn? Dat mag u vanavond zelf ontdekken. Ze staan garant voor kwaliteit, verrassing, Stimmung, entertainment, meezingen, sjoenkelen, polonaise, liefde, lachen, emotie, plezier en nog veel meer.

Laat je verrassen en zorg vooral dat je erbij bent! Er zijn nog enkele kaarten te koop.

Cookieinstellingen