Kinderkoor The Voices of Kids zingt St. Maartensliederen

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Op zondag 10 november aanstaande zingt kinderkoor The Voices of Kids uit Overhoven – Sittard leuke en sprankelende liedjes over Sint Maarten.

Het kinderkoor zingt regelmatig in de parochiekerk van Overhoven en omstreken.

De afgelopen weken heeft het kinderkoor tijdens de repetities o.a. aandacht besteed aan de liederen van Sint Maarten. De kinderen leren hierdoor niet alleen de ‘muzikale vorming’, maar ook de inhoud van het lied draagt bij aan solidariteit en naastenliefde in de maatschappij. Sint Maarten (ofwel Sint Martinus) en vele andere heiligen waren hierin een voorbeeld. Sint Maarten deelde zijn mantel met een arme bedelaar.

De Gezinsviering van Sint Maarten vindt plaats op zondag 10 november om 10:30 uur in de Heilig Hartkerk aan de Geldersestraat in Sittard. Het kinderkoor zal speciaal begeleid worden door een combo (bestaande uit een keyboard, gitaar, hobo en cello). Het belooft een hele mooie viering te worden. En uiteraard mogen de kinderen een lampion meebrengen.

Ouders, opa’s, oma’s , familie en vrienden zijn van harte welkom bij deze viering.

Leden gezocht

Het kinderkoor is altijd op zoek naar kinderen die willen meezingen en nodigt kinderen daartoe dan ook heel hartelijk uit. Zingen maakt namelijk blij! Iedereen is van harte welkom! Het koor zingt vrolijke liedjes en elke repetitie is een feest. Al op jonge leeftijd krijg je de gelegenheid tot stemvorming en optreden voor publiek. En dit is allemaal gratis. Het enige wat je hoeft mee te nemen is je stem en goede zin. Mocht je nog twijfelen ga dan gewoon eens kijken op een repetitie op de vrijdagavond (van 19:30-20:15 uur) in het zaaltje van de Heilig Hart kerk in Overhoven (Geldersestraat 37, 6136 AS Sittard).

Cookieinstellingen