Kaartverkoop Pinkpop dit jaar enkel online of bij Buro Pinkpop

Kaartverkoop Pinkpop 2020 alleen online en bij Buro Pinkpop in Geleen
Kaartverkoop Pinkpop 2020 alleen online en bij Buro Pinkpop in Geleen
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Geen lange rijen meer voor bijvoorbeeld Music Machine in Sittard op de dag van de start van de kaartverkoop voor Pinkpop.

Ditmaal start de kaartverkoop voor het komende festival al op 23 november en zijn kaarten vanaf 10:00 uur enkel online te koop of bij Buro Pinkpop in Geleen. Wie een nacht wil doorhalen om zich van de eerste tickets voor het festival te verzekeren kan daarvoor dus enkel terecht op de Mauritslaan in Geleen.

Vorige week werden al de Red Hot Chili Peppers, Post Malone, Disturbed, KEANE, Deftones en Zara Larsson aangekondigd voor Pinkpop 2020.

Vandaag werden nog meer klinkende namen toegevoegd aan de line-up van Pinkpop 2020. Onder andere Volbeat, Nothing But Thieves, Kensington en Crowded House, maar ook Lost Frequencies live, Of Monsters and Men, Balthazar, Supergrass, James Arthur, Danny Vera, Inhaler en JC Stewart staan in juni op één van de podia in Landgraaf.

De headliner voor de zondag wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Pinkpop 2020 vindt plaats op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 juni op Megaland in Landgraaf. Nooit eerder startte de kaartverkoop van het festival zo vroeg. Kaarten voor Pinkpop 2020 zijn te koop vanaf aanstaande zaterdag 23 november om 10:00 uur via www.ticketmaster.nl en Buro Pinkpop.

De ticketprijzen zijn hetzelfde als in 2019: weekendkaarten inclusief camping kosten € 230 (inclusief € 10 servicekosten) en voor een dagkaart betaal je € 110 (inclusief € 10 servicekosten).

Cookieinstellingen