Maarten van Rossem te gast in Schouwburg De Domijnen

Foto: © Juliette Polak en Fleur Koning

Met het Nationale Theaterweekend op zaterdag 25 januari viert Nederland voor het vijfde jaar op rij theater.

De deelnemende theaters bieden verrassende voorstellingen voor slechts een tientje per ticket. Ook Schouwburg De Domijnen viert dit jaar weer mee: historicus en tv persoonlijkheid Maarten Van Rossem is dan te gast in schouwburg De Domijnen. Onder het motto Een avond lachen en leren met de bekendste historicus van Nederland brengt Maarten van Rossem een boeiende theaterlezing.

Tijdens deze theaterlezing analyseert en fileert Maarten van Rossem met onderkoelde humor en een enorme feitenkennis, historische en actuele, krankzinnige en bedroevende maatschappelijke vraagstukken en politieke kwesties. Zijn verhalen zijn prikkelend en uitdagend, gortdroog en vlijmscherp. En zoals hij zelf zegt: “Het kan alle kanten opgaan (tijdens mijn theaterlezing). Dat maakt het niet alleen voor het publiek, maar vooral voor mezelf boeiend”.

Maarten van Rossem

Maarten van Rossem is onder andere bekend als vast jurylid van ‘De Slimste Mens’, van het televisieprogramma ‘Hier zijn de Van Rossems’, als auteur van onder andere ‘Wat is geluk?’ en hij heeft zijn eigen magazine genaamd ‘Maarten!’. Daarnaast verschijnt hij vaak op televisie bij diverse talkshows.

Schouwburg De Domijnen Sittard
Maarten van Rossem – Theaterlezing
Zaterdag 25 januari, 20:00 uur
Kaarten: 10 euro inclusief pauzedrankje

Reacties