Joyce Spijker signeert haar nieuwe boek bij Krings

Foto: Ambo | Anthos

Op zaterdag 1 december is schrijfster Joyce Spijker van 15:30 tot 17:00 uur te gast bij booekhandel Krings in Sittard.

Op 12 november verscheen haar vierde boek: Volg me. Een boek over influencers en de online-wereld. Bijzonder is dat Joyce lezers opriep via social media om mee te denken over het verloop van het boek. Een originele manier om een boek te maken!

Naast signeren is er natuurlijk ook ruimte voor vragen.

Over het boek

Claire Kant is een hardwerkende influencer en bouwde dankzij manager Thomas in korte tijd een droomcarrière op. Op beeld lijkt haar leven een sprookje, maar achter de schermen gaat een schrijnende werkelijkheid schuil en legt haar verslechterende gezondheid een bom onder haar succes. Thomas de Bruijne ontwikkelde dankzij paradepaardje Claire en de dubieuze financiële hulp van zakenpartner Reinier zijn talent agency tot het meest gewilde influencersbureau van Nederland. Maar nu Claires gezondheid opspeelt, moet hij verder gaan dan ooit om de droom te blijven verkopen. Joelle Lammerstee is een documentairemaker en stelt de waarheid boven alles. Ze keurt de bewerkte wereld van influencers geen blik waardig tot haar baan op het spel staat en een docu over Claire haar kan redden. En niet alleen dat. In haar zoektocht naar de waarheid heeft ze een verborgen agenda. Hoe goed kennen we onze naasten? Wat is de echte waarheid in de wereld van influencers en filters?

Over Joyce Spijker

Volg me is het vierde boek van Joyce Spijker. Naast het schrijven van boeken is zij ook werkzaam als schrijfcoach en schreef vele blogs voor ondernemers. Daarvoor werkte ze zo’n 10 jaar als communicatieadviseur voor de overheid.

Reacties