Bouw Hof van Serviam ligt op schema

Foto: © Van Wijnen

Op dit moment bouwt Van Wijnen Sittard in opdracht van ZOwonen en Zuyderland aan een grootschalig woonzorgcentrum in het centrum van Sittard. Afgelopen week ging daar ‘de mei’ het dak op nadat het hoogste punt van de bouw was bereikt..

De woonlocatie voor mensen met een zorgindicatie bestaat uit 114 woonzorgappartementen, 30 PG plaatsen voor dementerende ouderen en diverse dienstruimten.

Met dit ambitieuze project met uitzicht op de historische binnenstad en de stadswallen van Sittard wordt fase 1 van ZitterdRevisited afgerond. Het nieuwbouwcomplex wordt aangesloten op het Groene Net en wordt daarmee geheel gasloos.

Het complex in de tuinen van het voormalige Serviam Lyceum krijgt de naam ‘Hof van Serviam’. Wat in het Latijn betekent ‘ik zal dienen’. Een passende naam voor de bestemming van het complex.

Tv-serie Zuyderland in Beweging

Van Wijnen heeft haar medewerking verleend aan de tv-serie Zuyderland in Beweging. Driewekelijks op woensdagavond, tot en met januari 2021, toont Zuyderland Care – Zorgcentra, Thuiszorg, Huishoudelijke Hulp en JGZ – een eigentijdse visie op zorg en wat dit voor de inwoners van de Westelijke Mijnstreek betekent.

De uitzendingen zijn te zien op de frequenties van zowel streekomroep Start als Lokale Omroep Stein.

Cookieinstellingen