Kerstconcert gemengd koor Fusion in Stadbroekermolen

<em>Fusion</em>
Fusion
Foto: © AudryS Photography

Op zondagmiddag 22 december om 15:00 uur geeft gemengd koor Fusion in de Stadbroekermolen in Sittard zijn jaarlijkse kerstconcert.

Het belooft ook dit jaar weer een sfeervol concert te worden, ook omdat het Mosa Saxofoonkwartet zijn medewerking verleent. Dit bijzondere saxofoonkwartet, dat ook wel het strijkkwartet van de 21e eeuw wordt genoemd, bestaat uit Richard Alberts, Jos Dobbelstein, Jean-Pierre Cnoops en Roy Hovens en staat garant voor een boeiend en afwisselend programma. Deze saxofonisten studeerden aan de conservatoria van Amsterdam, Maastricht, Den Haag en Enschede en hebben diverse prijzen en onderscheidingen ontvangen. Een optreden van deze muzikanten met een grote staat van dienst wil je niet missen. In combinatie met het programma van gemend koor Fusion word je zeker in kerstsfeer gebracht.

Kaartjes voor dit kerstconcert kosten 15 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Kaartjes zijn te bestellen via www.koorfusion.nl/tickets.

Het concert begint om 15:00 uur. Na afloop bestaat vanzelfsprekend de mogelijkheid zijn een drankje te nuttigen. Een prima manier om de kerst te beginnen. Na het concert verloot Fusion ook het jaarlijkse Huiskamerconcert onder de Fusionvrienden.

Mosa Saxofoonkwartet – Foto: © Maruscik Photography
Cookieinstellingen