De ijsbaan op de Sittardse schootsvelden is sinds vandaag open!

De ijsbaan is terug op de schootsvelden in Sittard
De ijsbaan is terug op de schootsvelden in Sittard
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Na een jaartje zonder is de ijsbaan teruggekeerd in het centrum van Sittard. Er kan weer geschaatst worden tijdens Wèntjerdruim!

De ijsbaan wordt net als in voorgaande jaren geëxploiteerd door de familie Jansen uit Lemiers. De organisatie van Wèntjerdruim draagt hieraan 20.000 euro bij, ongeveer één vijfde van de totale kosten. De exploitant is zelf op zoek gegaan naar extra sponsoren.

Buiten voor de ijsbaan rijdt een treintje rond een aantal figuren uit de kerststal en staat een draaimolentje, zodat ook de allerkleinsten er vertier kunnen vinden. Wie wil schaatsen gaat het overdekte paviljoen binnen. Daar kom je als eerste in het gezellige en lekker warme horecagedeelte van de ijsbaan, van waaruit je mooi zicht hebt op de schootsvelden en op de ijsbaan. Lees verder onder de foto.

Je kunt er terecht voor een warme kop koffie, thee of chocolademelk en voor een lekker glas wijn of bier. Maar niet alleen daarvoor, want TS Party Service verzorgt de keuken en biedt gasten keuze uit diverse lekkere soepen, snacks, broodjes, wraps, uitsmijters, salades en warme gerechten zoals saté, gyros met frites, fish & chips. En ook voor bij de borrel zijn er lekker hapjes te krijgen.

Daarmee is de ijsbaan op de schootsvelden, die vorig jaar toch node werd gemist, weer een prima plek om een gezellige middag of avond door te brengen, met familie, vrienden en bekenden.

Openingstijden

De ijsbaan is vanaf vandaag tot en met zondag 5 januari 2020 elke dag geopend vanaf 12:00 uur en sluit om 22:00 uur, met uitzondering van Kerstavond, Eerste Kerstdag, Tweede Kerstdag, Oudejaarsdag en zondag 5 januari: op deze dagen sluit de ijsbaan om 18:00 uur.

 

Cookieinstellingen