Auw Prinse Zitterd versturen uitnodigingskaart zonder tekst

<em>Uitnodiging voor het laatst gehouden bal (2020)</em>
Uitnodiging voor het laatst gehouden bal (2020)
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

De Auw Prinse Zitterd versturen dit jaar weer een bijzondere uitnodigingskaart voor het elk jaar door hen georganiseerde Gala Prinse Bal Zitterd.

In het verleden werden al vaker opvallende uitnodigingskaarten verstuurd, steeds passend bij het elk jaar wisselende thema, variërend van een kaart die in een piramide verandert tot een die je trakteert op de klanken van een Amsterdams draaiorgel.

Ditmaal ontvangen de 1250 mensen die in het adressenbestand van de Stichting Gala Prinse Bal Zitterd voorkomen een glossy uitnodigingskaart zonder tekst… In plaats van tekst tref je op de binnenkant van de kaart drie stickertjes aan, die je moet zien los te peuteren. Daaronder zitten drie verschillende QR-codes verborgen.

De eerste code op de door Studio Marq ontworpen kaart tovert, wanneer je hem scant met je mobiele telefoon, een Youtube-video tevoorschijn, met de gesproken tekst van de uitnodiging. Al luisterend naar de tekst zie je op het scherm van je telefoon fragmenten van verschillende videoclips voorbijkomen, met licht hoorbaar verschillende muziekstijlen. En die staan voor het thema dat het bal dit jaar heeft meegekregen: Let’s Dance.

Met de tweede code kun je online direct kaarten bestellen en met de derde code land je op een Facebookpost waarin je leest hoe je kans kunt maken op een gratis entreekaart voor het bal.

Het Gala Prinse Bal Zitterd is een razend populair feest en was de afgelopen drie jaren al ruim van tevoren volledig uitverkocht. Reden voor de organisatie om mensen die van plan zijn het bal te bezoeken, dat op 8 februari 2020 in schouwburg De Domijnen wordt gehouden, op het hart te drukken toch vooral niet te lang met het aanschaffen van een entreekaart te wachten. “Anders zit je straks thuis op de bank te kniezen dat je zo hebt getreuzeld…”.

Overigens kan iedereen die op 8 februari aanstaande 18 jaar of ouder is – ook wie géén uitnodiging heeft ontvangen – kaarten voor het bal bestellen. Voorwaarde voor deelname aan het bal is verder dat men in stijl verschijnt: de dames in cocktail- of avondjurk en de heren in smoking. “Het Gala Prinse Bal Zitterd is géén gekostumeerd bal, maar een écht galabal, en daar willen we graag aan vasthouden,” zo laten de Sittardse Auw Prinse weten.

De entreeprijs van 89 euro is all inclusive: topbands, lekker eten en drinken en garderobe zijn in de prijs inbegrepen. Entreekaarten zijn te koop bij Primera op de Helstraat, Servicestation Beursgens op de Dr. Nolenslaan en bij de Uitbalie van schouwburg De Domijnen. Online aanschaffen kan via www.galabal.nl (daarbij wordt dan wel 1,50 euro aan servicekosten per kaart in rekening gebracht).

Cookieinstellingen