Voorlopige eindstand Glazen Huis Geleen: 10.244 euro

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Vanmiddag werd – even na 17:00 uur – de voorlopige eindstand bekendgemaakt van de tweede editie van het Glazen Huis in Geleen.

Twee etmalen lang werden er via internet gestreamde radio- en tv-opnamen gemaakt van de vier vaste DJ’s – Petra Willems, Marco Rietveld, Hans Timmermans en Michel van Dijke – die op verzoek en in ruil voor een donatie ten bate van het goede doel plaatjes draaiden. Daarbij kregen zij assistentie van een serie gast-DJ’s. Verder ontving het viertal een aantal bijzondere gasten.

De opbrengst van de tweede editie van het Glazen Huis in Geleen komt voorlopig uit op 10.244 euro. Voorlopig, omdat op het moment van het bekendmaken van het bedrag nog niet alle giften waren geteld: er lagen nog enveloppen in de brievenbus en ook via internet kwamen er nog donaties binnen.

De opbrengst komt volledig ten goede aan twee goede doelen: de SamenLoop voor Hoop, die op 30 en 31 mei plaatsvindt in Gelen, en de Stichting Petje af Zuid-Limburg, die kinderen van 10 tot en met 14 jaar middels gastlessen een kijkje wil bieden in diverse beroepen.

In samenwerking met het Centrummanagement Geleen werd het Glazen Huis ditmaal op een locatie midden in het centrum van Geleen opgesteld. Daarbij zorgden diverse sponsoren ervoor dat alles op een bijzonder professionele manier kon worden gepresenteerd. Zij namen de kosten voor het Glazen Huis, de promotie en de via internet gestreamde uitzending voor hun rekening.

Het Glazen Huis werd mede mogelijk gemaakt door: 2k communicatie, Auto Coumans, Boels Rental, Centrummanagement Geleen, CFG Bedrijfswagens, Cooijmans Herenmode, Donners Baby & Kids, El Paso Tapas, Fidus, Helwig Kozijnen, Hermetico, Joost Hack, Kiwanis Land van Gulik, Kupers = Valantie, Nick Stein Wonen, Nietinderij.nl, Oltrech Solutions, Ortho-technics, Primex, Provincie Limburg, Rademakers Parket, Robert Knops vijver en aquarium, SessiBon, Seven Moons, Gemeente Sittard-Geleen, Snuffelmarkt Lindenheuvel, SOL2, Stichting Wielerbaan Geleen, Toko Bopp, VanPaul Keukens, Watersley Sports & Talentpark, Wijndeal.nl, Witte Broodje, Wolting en Versteegh Accountants & Belastingadviseurs.

Cookieinstellingen