Ish Ait Hamou signeert bij Krings

Foto: © Shed Mojahid

Op zaterdag 18 januari is Ish Ait Hamo van 14:00 tot 15:00 uur te gast bij boekhandel Krings op de Brandstraat in Sittard.

De schrijver wordt dan door Wim Krings geïnterviewd naar aanleiding van zijn nieuwste roman Het moois dat we delen.

Afgelopen najaar verscheen deze indringende roman en overheerst deze bij onze Vlaamse buren al wekenlang de Boeken Top 10. Zeker 8 weken stond (staat) hij op nummer 1. Ook in Nederland is het een succes. Steeds meer boekhandelaren omarmen dit boek.

Over Ish Ait Hamou

In eerste instantie vooral bekend als internationaal geprezen choreograaf en Jurylid van So You Think You Can Dance. Van jongs af schrijft Ish verhalen en omdat hij zijn liefde voor dans en choreografie combineert met die voor woorden, omschrijft hij zichzelf liever niet als danser, choreograaf, schrijver of regisseur, maar als storyteller. In 2014 debuteerde hij met het boek Hard hart, in 2015 met Cécile én met Als Je Iemand Verliest Die Je Niet Kan Verliezen, 3 bestsellers op een rij. Hij kreeg de kans om in 2015 mee te doen aan TedX, werd gevraagd om deel te nemen aan het veel besproken tv programma over vluchtelingen ‘Terug Naar Eigen Land’ en heeft zijn eigen tv-programma op één. In oktober 2019 verscheen zijn vierde boek: Het moois dat we delen.

Over het boek

Soumia en Luc wonen in dezelfde buurt, maar kennen elkaar niet. Zij probeert wanhopig het verleden achter zich te laten. Hij leeft in en met het verleden. Wanneer ze elkaar bij toeval leren kennen, komen ze voor verscheurende keuzes te staan. Een heftig boek. (Ver)oordeel niet te snel over mensen…

Cookieinstellingen