Themabijeenkomst multiple sclerose bij Zuyderland

Zuyderland ziekenhuis
Zuyderland ziekenhuis
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Op maandag 10 februari vindt bij Zuyderland Medisch Centrum locatie Sittard-Geleen van 19:00 tot ongeveer 21:30 uur een bijeenkomst plaats over multiple sclerose (MS).

MS is een chronische ziekte van het centrale zenuwstelsel (hersenen en ruggenmerg) waarbij schade ontstaat aan het omhulsel (myeline) van de zenuwvezels. Mensen met MS kunnen zeer diverse klachten ervaren. Ondanks dat MS nog niet kan worden genezen, kan de ziekte wel worden geremd. In deze bijeenkomst wordt u bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen rondom MS. Ook is er aandacht voor de Sanacoach MS. Een hulp voor de patiënt om de eigen gezondheidssituatie in de gaten te houden met behulp van e-health techniek.

Tijdens deze themabijeenkomst, die is georganiseerd is samenwerking met de MS Vereniging Nederland (www.msvereniging.nl), worden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van multiple sclerose besproken. De toegang is gratis.

Sprekers

  • Dr. Oliver Gerlach, neuroloog
  • Drs. Fergus Rooyer, neuroloog
  • Denise Janssen, e-health consultant SANANET
  • Piet Booij, regiocoördinator MS Vereniging, Zuid-Limburg

De informatiebijeenkomst vindt plaats bij Zuyderland Medisch Centrum aan het Dr. H. van der Hoffplein 1 in Sittard-Geleen. Parkeren kan in de parkeergarage bij het ziekenhuis. Volg de bewegwijzering naar de Zorgboulevard, 2e verdieping (nabij ingang Rijksweg). Inloop vanaf 18:30 uur, koffie en vlaai staan klaar. Aanvang 19:00 uur. De bijeenkomst is rond 21:30 uur afgelopen.

  • Aanmelden (mogelijk tot twee werkdagen van tevoren)

Let op: het aantal plaatsen is beperkt. Wanneer er te veel aanmeldingen zijn, ontvangt u daarover bericht.

Eventuele vragen kunt u richten aan [email protected].

Cookieinstellingen