Visions of Songs & Stories editie 5 – in Pitboel Theater

Foto: Visions of Songs & Stories

In januari en februari 2020 organiseert Stichting Visions of Moresnet onder de noemer Visions of Song & Stories zes bijzondere evenementen.

Na de succesvolle reeks euregionale muziek- en kunstevenementen in 2018 komt de nieuw opgerichte Sittardse Stichting met een vervolg. Dit keer zullen vooral theaters en studentenlocaties worden bezocht. Het doel is om jonge talentvolle geschoolde en ongeschoolde muzikanten en spoken word-artiesten een podium te bieden. Hierdoor kunnen bezoekers in contact komen met nieuwe muziek en verhalen. Daarnaast ontstaat er voor de deelnemende artiesten een nieuw netwerk door in contact te komen met nieuwe collega’s en publiek. Hiervoor wordt samengewerkt met meerdere organisaties in Belgisch en Nederlands Limburg. Er zijn evenementen in Heerlen, Sittard, Geleen, Maaseik en 2 keer in Maastricht. Er is een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar. (maximaal 60-90 plaatsen per evenement) De entree varieert per evenement.

Op 8 februari vindt in Pitboel Theater in SIttard editie 5 plaats. Hier sluit het Belgische Low Land Home de avond af. Ook zal de Belgische Anthe een optreden in de vorm van piano en zang verzorgen. Sia Winkelmolen is een van Sittards grootste talenten. De leadzanger en gitarist van Morganas Illusion verzorgt een akoestische set. Luigi is een singer-songwriter uit Weert en is afgestudeerd aan de Rock Academie Tilburg. De jonge rockers van Relics spelen een semi-akoestische set en Merlijn Huntjens zal op zijn kenmerkende indrukkende wijze de avond afsluiten met een spoken word performance. De jonge rapper uit Nieuwstadt zal laten horen en zien waarom Hoagy de grote nieuwe popsensatie uit Limburg is.

Cookieinstellingen