Drukbezochte en geslaagde seniorenzitting in Sittardse schouwburg

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

De Zonnebloem heeft in samenwerking met stadscarnavalsvereniging De Marotte op woensdagmiddag in schouwburg De Domijnen de senioren uit Sittard-Geleen en omstreken een leuke middag bezorgd.

Nadat alle gasten persoonlijk door Vorst Marot Jan I, stadsprins Thierry I en Tom Weyenberg (voorzitter van de Zonnebloem) waren begroet barstte om 14:00 uur in de grote zaal een spetterend programma los. De presentatie van deze elfde editie van de seniorenzitting was ditmaal in handen van Jacques Pfennings. En omdat de zitting een jubileum beleefde kreeg elke bezoeker een kleine attentie.

seniorenzitting zonnebloem 2020

Ger Frenken bracht een van succesvolle buutten ten gehore brengen en de nachtegaal van Limburg, Beppie Kraft, kreeg de zaal enthousiast aan het sjoenkele. Verder waren er optredens van kinderen van Kindcentrum Sittard, Tiener Vastelaovesleedjes Konkoer finaliste Cheyenne, René Dirkx, Don Kiesjot, Koeraasj en het bekende zangduo Christel en Quinn die allemaal garant staan voor een gezellig meezingfeestje met de bekende Limburgstalige hits.

In de pauze stond voor elke bezoeker een gratis drankje klaar en na afloop van de zitting trakteerde de Nonnevotteclub alle aanwezigen op een lekkere nonnevot.

Reacties