Geen treinen tussen Heerlen en Aken in de avonduren van 16 t/m 22 februari

Foto: © Rene Hameleers

Wegens werkzaamheden aan het spoor rijden er van zondag 16 februari tot en met zaterdag 22 februari na 22:43 uur geen treinen tussen Heerlen en Aachen Hauptbahnhof en v.v. (RE18).

Arriva zet vervangend busvervoer in.

Van zondag 16 februari tot en met zaterdag 22 februari vervallen de laatste twee ritten (vertrek 22:46 uur en 23:46 uur) tussen Aachen Hauptbahnhof en Heerlen (RE18). Ook rijden de laatste twee ritten (vertrek 22:43 uur en 23:43 uur) vanuit Heerlen naar Aachen Hauptbahnhof niet. Reizigers kunnen gebruikmaken van trein vervangende bussen.

Reizen met vervangende bussen

Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een OV-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het meenemen van fietsen helaas niet mogelijk.

Reistijd

Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer kun je bekijken via arriva.nl/limburg. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl. Hulp of advies nodig? Bezoek dan ons Arriva OV Servicepunt in Heerlen.

Cookieinstellingen