Bekijk je eigen medisch dossier bij Zuyderland

Zuyderland ziekenhuis
Zuyderland ziekenhuis
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Sinds kort kunnen patiënten van Zuyderland Medisch centrum het eigen medisch dossier op een veilige manier online bekijken.

Dat kan met het patiëntportaal MijnZuyderland. Via mijnzuyderland.nl krijgen patiënten op een veilige manier toegang tot een gedeelte van het eigen medisch dossier, zoals dit in Zuyderland Medisch Centrum geregistreerd staat. Eenvoudig te vinden en makkelijk te gebruiken via smartphone, tablet of PC!

  • uw eigen uitslagen van laboratorium- en andere onderzoeken opzoeken;
  • uw brieven afkomstig van de specialist lezen;
  • alle afspraken inzien die u in Zuyderland heeft gepland;
  • uw telefoonnummer en e-mailadres aanpassen.

Op mijnzuyderland.nl vindt u uitgebreide informatie over het portaal en het inloggen. Inloggen op mijnzuyderland.nl verloopt via uw DigiD met sms-code. Deze ‘dubbele’ check is nodig, zodat uw medische gegevens optimaal beveiligd zijn. Er kan ook worden ingelogd met de DigiD-app.

Heeft u geen DigiD of alleen een DigiD zonder sms-controle, ga dan naar www.digid.nl en vraag deze aan.

Win een iPad!

Met het beschikbaar maken van het patiëntportaal zet Zuyderland een belangrijke stap in de realisatie van haar strategie: ‘de beste zorg, zo thuis mogelijk’. Om het online gaan van het portaal te vieren, wordt er onder iedereen die in de periode 22 januari tot en met 23 februari inlogt, een aantal iPads verloot. De deelnameknop en voorwaarden vind je op mijnzuyderland.nl.

Cookieinstellingen