Sneak Peek: een seksuele voorlichting die wél compleet is

Foto: VIA ZUID

Uit recent onderzoek blijkt dat veel jongeren ontevreden zijn over de seksuele voorlichting die ze op school krijgen.

Ze missen informatie over seksualiteit buiten de ‘hetero-norm’, genderdiversiteit en over hoe je met elkaar omgaat in een relatie of tijdens seks.

Met hun voorstelling Our Life in Color willen theatermakers Anoek Oostermeijer en Mees Walter hier verandering in brengen. Aan de hand van feiten én persoonlijke verhalen bieden zij een complete seksuele voorlichting. Tijdens de Sneak Peek van VIA ZUID op dinsdag 17 maart om 20:15 uur bij Schouwburg De Domijnen in Sittard geven ze een try-out. Iedereen is hierbij van harte welkom: jongeren, ouders, docenten, theaterliefhebbers, zorgprofessionals en andere geïnteresseerden. Een kaartje kost slechts 7,50 euro.

Vanaf september op middelbare scholen, nu al bij Schouwburg De Domijnen

Our Life in Color wordt geproduceerd door Het Laagland in coproductie met Podium Bloos en VIA ZUID. In samenwerking met Het Laagland en Toneelgroep Maastricht gaan Anoek en Mees vanaf september met de voorstelling op tournee langs middelbare scholen in Limburg. Met de feedback die ze tijdens deze Sneak Peek hopen te krijgen van publiek willen ze de voorstelling verder finetunen.

Seksuele diversiteit

Om meer kennis en ervaring op te doen voor hun voorstelling struinden Anoek en Mees het internet af naar nieuwe termen, bezochten ze een tantrafestival en voerden ze eindeloos gesprekken over intimiteit met vrienden, familie en lichtelijk overrompelde voorbijgangers. Het leidde tot een positieve, eerlijke en intieme voorstelling die via verschillende invalshoeken licht schijnt op seksualiteit. Kom het zelf ervaren tijdens deze Sneak Peek!

Sneak Peek – 17 maart 2020
Schouwburg De Domijnen, Monseigneur Claessensstraat 2, Sittard
Tijd: 20:15 – 22:00 uur (inclusief nagesprek)
Entree: 7,50 euro per persoon
Tickets: www.dedomijnen.nl/podium/programma/via-zuid-sneak-peek-20200317/

Cookieinstellingen