Symphonic Rock Night vrijdag 6 maart terug in De Domijnen

Foto: De Domijnen

De veelgeprezen theatershow Symphonic Rock Night keert op vrijdag 6 maart met een volledig nieuwe show terug naar schouwburg De Domijnen in Sittard.

Op 16 maart 2019 deed de band tijdens hun eerste Nederlandse theatertournee De Domijnen ook al aan. Dit jaar komen ze met hun tweede concert ‘The Second Chapter.

Met deze splinternieuwe show zorgt de 9-koppige rockband voor waarheidsgetrouwe vertolkingen van meesterwerken als ‘Money’ van Pink Floyd, ‘Crime of the Century’ van Supertramp en ‘Stairway to heaven’ van Led Zeppelin. Drummer Tim de Jong: Het is een spektakel van 2,5 uur waar je bij moet zijn geweest. Met daarbij een hoog top 2000-gehalte en een mooie licht- en videoshow.”

Symphonic Rock Night staat dit seizoen geprogrammeerd in vele Nederlandse schouwburgen. Delftenaar Luuk Braun, oprichter en uitvoerend producent: De afgelopen tijd stonden we ook in uitverkochte theaters in Doetinchem, Naaldwijk en Deventer, die tot de laatste plek bezet waren. De nieuwe show is erg enthousiast ontvangen. Ons gastenboek ontploft. Met dank aan onze zeer goed opgeleide negen profmuzikanten. Die het best lastige materiaal van bands als Pink Floyd, Yes, Genesis, Rush, Earth and Fire, Focus en Solution volledig en perfect hebben ingestudeerd.

Reacties