*** GEANNULEERD *** Themabijeenkomst over artrose van heup, knie en schouder bij Zuyderland

Zuyderland Medisch Centrum Sittard-Geleen
Zuyderland Medisch Centrum Sittard-Geleen
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

*** GEANNULEERD *** De themabijeenkomst over artrose bij Zuyderland is geannuleerd vanwege het coronavirus.

Zuyderland Medisch Centrum organiseert op woensdag 11 maart 2020 een themabijeenkomst over artrose van heup, knie en schouder.

Artrose is de meest voorkomende chronische en reumatische aandoening aan het bewegingsapparaat. Het kan in alle gewrichten optreden, maar er zijn plaatsen waarin het vaker voorkomt zoals de nek, onderrug, knieën, heupen, duim, vingers en grote teen. De aandoening komt relatief vaak voor: ongeveer één miljoen mensen in Nederland hebben artrose.

Artrose wordt in de volksmond vaak in een adem genoemd met veroudering en slijtage. Dat is niet juist. Ook wekt een woord als slijtage de indruk dat er niets aan te doen is, maar dat is niet het geval. Tijdens de bijeenkomst wordt er ingegaan op klachten en (operatieve) behandelingsmogelijkheden.

Sprekers

  • Patrick Deckers, orthopedisch chirurg
  • Pim Arends, fysiotherapeut

Locatie

Zuyderland Medisch Centrum, Dr. H. van der Hoffplein 1 in Sittard-Geleen. Parkeren kan voor eigen rekening in de parkeergarage. Volg de bewegwijzering naar de Zorgboulevard, tweede verdieping (nabij ingang Rijksweg).

Informatie en aanmelden

Woensdag 11 maart 2020. Aanvang 19:00 uur; einde ongeveer 21:30 uur. Ontvangst met koffie, thee en vlaai vanaf 18:30 uur. Aanmelden voor deze gratis bijeenkomst is verplicht en kan tot uiterlijk twee werkdagen van tevoren via www.zuyderland.nl/themabijeenkomsten. Let op: het aantal plaatsen is beperkt. Wanneer er te veel aanmeldingen zijn ontvangt u daarover bericht.

Bij vragen kunt u mailen naar [email protected].

Cookieinstellingen