Fabulous – hét nieuwe fashion en lifestyle event van Sittard

Foto: CM Sittard

Fashion, beauty, gezondheid, food en interieur. De perfecte ingrediënten voor het nieuwste event van Sittard: Fabulous.

De ondernemers van de historische binnenstad organiseren voor jou op woensdag 22 april een fantastische avond waarbij je de nieuwste trends op het gebied van fashion en lifestyle kunt ontdekken. Doe deze avond binnen de prachtige setting van het Mariapark inspiratie op voor het nieuwe lente- en zomerseizoen!

De nieuwste collecties hangen in de winkel en die mogen natuurlijk getoond worden! De ondernemers van Sittard hebben de mooiste, meest trendy outfits uitgezocht om aan jou te showen.

Tijdens deze avond tonen tientallen modellen de outfits op de Fabulous catwalk. De getoonde outfits bieden jou een hoop inspiratie voor het nieuwe fashion- en lifestyleseizoen.

Fabulous staat niet alleen in het teken van fashion. Er zullen ook tal van ondernemers je meenemen in de wereld van lifestyle. Laat je bijvoorbeeld verwennen bij een van de beautyspots. Diverse stylisten staan klaar om je te pamperen en een make-over of passend advies te geven. Leer ook meer over de nieuwste interieur- en plantentrends.

De gehele avond word je als gast helemaal in de watten gelegd met onder andere een welkomstdrankje, lekkere swing- en popmuziek, overheerlijke hapjes en winacties.

Sittard is een stad met unieke shopadresjes. Naast de welbekende ketens zijn de straten gevuld met leuke boetiekjes, conceptstores en (high) fashionzaken. De zaken waar je misschien nog nooit naar binnen bent gelopen, maar wel het ontdekken waard zijn. Tal van lokale ondernemers nemen deel aan het event. Fabulous is dan ook hét geschikte moment om deze unieke zaakjes te ontdekken. Niet alleen de ondernemers zijn van lokale aard, ook de modellen die deelnemen aan de modeshow zijn echte ‘locals’.

Voorafgaand aan het event kun je bij diverse horecazaken genieten van een speciaal samengesteld Fabulous diner. Naast het reguliere ticket voor het event kun je ook voor een speciaal VIP-ticket gaan waarbij je kunt kiezen uit een diner bij een van de deelnemende horecazaken.

Datum: woensdag 22 april
Locatie event: Mariapark, Oude Markt 14K

Het diner vindt plaats tussen 17:00-20:00 uur in de gekozen horecazaak. Het event in het Mariapark vindt plaats van 20:00 tot -23:00 uur.

Cookieinstellingen