Giant Store Sittard-Geleen voorlopig even dicht

Foto: Giant Store Sittard

“Helaas zijn óók wij genoodzaakt om vanaf 12:00 uur vanmiddag zowel onze winkel, alsmede de deuren van onze serviceafdeling te sluiten.”

Dat meldt ondernemer Ron Mohren van Giant Store Sittard-Geleen op de Facebookpagina van zijn zaak. “Ondanks onze eigen enorme financiële schade en dat het op dit moment misschien zelfs wel drukker is dan ‘normaal’ in deze periode, gaat niets boven uw gezondheid en die van onze medewerkers en hun familie!” De sluiting heeft dan ook alles te maken met het coronavirus.

Volgens Mohren blijkt het met alle drukte ondoenlijk voor mensen in zijn zaak om anderhalve meter afstand te bewaren. “En dat is niet alleen zo bij het aannemen, repareren en afgeven van een fiets, maar ook bij het adviseren (en maken van een proefrit) bij de aankoop van een nieuwe fiets.”

Mohren beseft natuurlijk als geen ander dat veel mensen juist in deze tijd graag op hun favoriete tweewieler de frisse lucht willen opzoeken. “Daarom werken wij achter de schermen wel verder. Onder andere aan het aanpassen en ‘coronaveilig’ maken van sowieso onze serviceafdeling die wij over een tot twee weken weer hopen te kunnen heropenen.” Als het zover is – en er intussen van overheidswege geen drastischer maatregelen zijn afgekondigd – wordt dat bekendgemaakt op de Facebookpagina van Giant Store Sittard.

“Normaliter zijn wij één van de weinige rijwielzaken die 52 weken per jaar 5 dagen per week voor onze klanten klaar staan. Geen vakantiesluitingen en altijd maximale service. Nu vragen wij om jullie begrip en hopen jullie allemaal zo spoedig mogelijk weer te mogen begroeten in onze store.”

Reacties