Getuigenoproep eenzijdige aanrijding in Stein

Foto: GK

Op Facebook wordt een oproep gedaan aan mensen die mogelijk getuige zijn geweest van een aanrijding van een geparkeerde auto door een vrachtwagen.

Van de aanrijding, die vorige week maandag omstreeks 15:20 uur plaats vond op de Kuiperstraat in Stein, zijn camerabeelden. Helaas is daarop het kenteken van de vrachtwagen, die bij het achteruitrijden de geparkeerde personenauto raakte, niet zichtbaar.

Volgens de melder zou een engelstalige chauffeur de vrachtwagen hebben bestuurd. Hij zou een omwonende de weg naar l’Ortye hebben gevraagd en vervolgens richting Meers zijn gereden.

De betrokken vrachtwagen was wit. De tekst die er op stond was mogelijk Riley, Railey, Raleigh of iets wat daar op lijkt.

Wie meer weet over deze vrachtwagen en/of de bestuurder wordt verzocht om een persoonlijk bericht te sturen via Facebook.

UPDATE:Er zou een Engels sprekende vermoedelijk Ierse chauffeur achter het stuur hebben gezeten hij vroeg de weg aan een omwonende naar L'Ortye en is vervolgens weg gereden in de richting van Meers. Vrachtwagen was wit en stond iets op van (fonetisch) Riley, Railey of iets soortgelijks.Beste mensen, afgelopen maandag 23 maart om 15.20 uur reed deze vrachtwagen op de Kuiperstraat in oud Stein tegen onze auto aan. Herkennen jullie de vrachtwagen toevallig of willen jullie zo vriendelijk zijn dit bericht te delen? Dankjewel!

Geplaatst door Glenn Kerkhofs op Zaterdag 28 maart 2020

Reacties