Mooie videoboodschappen aan patiënten in Zuyderland Ziekenhuis

De oproep van Ziekenhuis Omroep Sittard-Geleen om videoboodschappen voor in isolatie verpleegde COVID-19 patiënten aan te bieden heeft veel gehoor gekregen.

Naar aanleiding van de oproep hebben verschillende stichtingen en verenigingen in de gemeente de handen ineengeslagen om samen een boodschap in te sturen. Het resultaat daarvan ziet en hoort u door op de illustratie boven dit bericht te klikken.

De inzenders willen met hun videoboodschap alle zieken, hun familie en het verplegend personeel een hart onder de riem steken.

De video kwam tot stand dankzij bijdragen van Parochie H. Hart van Jezus ‘Overhoven’ Sittard; CV De Narre Euverhaove; Hofzèngesj Euverhaove; Kinderkoor ‘The Voices of Kids’ Overhoven-Sittard en Stichting ‘Behoud Franse Klooster’ Sittard. De montage is gemaakt door Rob van Oers van Ziekenhuis Omroep Sittard-Geleen.

Vanwege de richtlijnen van het RIVM was het niet mogelijk om met het voltallige kinderkoor en zanggroep ‘de Hofzèngesj’ samen te komen. Daarom werden de liederen in de video gezongen door twee leden van het kinderkoor en door twee leden van de Hofzèngesj.

Cookieinstellingen