Milieupark Sittard alleen nog bereikbaar via Rijksweg-Noord

Milieustraat van Milieupark Sittard
Milieustraat van Milieupark Sittard
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Nu de milieuparken van Stein en Born zijn gesloten vanwege maatregelen tegen de verspreiding van het nieuwe coronavirus is het bij de milieuparken in Sittard en Geleen extra druk.

Om de drukte in goede banen te leiden met inachtneming van de maatregelen van het RIVM – er mogen niet teveel mensen tegelijkertijd op het terrein zijn – werden bij het milieupark in Sittard al verkeersregelaars ingezet.

Maar de drukte is er zelfs zo groot dat daardoor op de weg gevaarlijke situaties ontstaan. Daarom is besloten om het verkeer op de Milieuparkweg tussen Rijksweg Noord en Nusterweg tijdelijk tot één richting te beperken.

Wie naar het milieupark in Sittard wil kan voorlopig alleen aanrijden via de Rijksweg-Noord. Het inrijden van de Milieuparkweg vanaf de Nusterweg is tot nader bericht niet meer toegestaan. Verder geldt nog steeds de oproep om alleen naar het milieupark te komen en er geen familie-uitje van te maken.

omleidingsroute

  • paars: de omleidingsroute, volg de letter M. De route wordt in het noorden begrensd door de Dr. Nolenslaan en vervolgens met de klok mee de Nusterweg, Dr. Philipsstraat en de Rijksweg-Noord. Vanaf de rotonde op de Rijksweg-Noord rij je de Milieuparkweg in.
  • oranje: de tijdelijke eenrichtingsweg naar het milieupark
  • groen: het milieupark

Cookieinstellingen