Tuinfestival Struinen in de Tuinen in Sittard-Geleen

Foto: Tuinbrigade Werkgroep Geheime Tuinen

‘Struinen in de Tuinen’ is een festival waarbij inwoners van Sittard-Geleen de eigen tuin beschikbaar kunnen stellen voor de meest uiteenlopende optredens van amateurkunstenaars.

Het festival biedt in de buitenlucht podia aan lokaal talent en vindt op zondag 6 september plaats van 12:00 tot 17:00 uur.

Het event wordt georganiseerd vanuit een stichting zonder winstoogmerk. Dankzij duizenden enthousiaste vrijwilligers (gastvrije tuineigenaren en lokale podiumkunstenaars) kan de organisatie jaarlijks ruim 2000 gratis toegankelijke mini-podia presenteren.

Acts en tuinen gezocht!

Aanmelden als deelnemer van Struinen in de Tuinen, hetzij als tuineigenaar, hetzij als artiest, kan tot 20 juli.

Struinen kan door ruime tuinen – gemeenschappelijk of privé; in de voortuin of de achtertuin. Alle soorten en maten amateurkunstenaars – van rockmuzikant tot ballerina, van cabaret tot  poëzie, met of zonder podiumervaring zijn welkom om hun liefde voor podiumkunsten te delen. Optredens duren maximaal 30 minuten. De entree is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is welkom. Reserveren is niet nodig.

Uiteraard staat de gezondheid en veiligheid van deelnemers en bezoekers te allen tijde voorop. De organisatie volgt de adviezen van het RIVM en de overheid dan ook nauwgezet. Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn, dan wordt iedereen zo snel mogelijk op de hoogte gesteld.

Cookieinstellingen