‘Ontdek de e-bike’ in Sittard-Geleen

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

De fiets is en blijft een duurzame keuze. Bovendien is de fiets juist nu een gezond en veilig middel om van A naar B te gaan.

Voor wat langere afstanden kiezen we steeds vaker voor een e-bike. Wil jij eens proberen of een e-bike wat voor jou is en woon je in de gemeente Sittard-Geleen? Reserveer dan nu gratis een e-bike voor 2 weken en haal hem op woensdag 1 juli op bij de Markt in Geleen. Je kunt kiezen uit e-bikes en speedbikes!

Veilige mobiliteit

Veel ondernemingen zijn weer open. Maar er werken ook nog veel mensen thuis. Dat geeft ruimte op de weg en in het OV. Zuid-Limburg Bereikbaar zoekt daarom mee naar veilige mobiliteit. Het aanbieden van e-bikes en speedbikes is hier onderdeel van.

Hoe werkt het?

Je gaat naar ontdekdeebike.nl. Daar kies je welke fiets het best bij je past. Om te voorkomen dat er te veel mensen op 1 juli bij elkaar komen, wordt met verschillende tijdsvakken gewerkt. Je kiest vooraf op welk tijdstip je de fiets wilt komen ophalen. Is de fiets van je voorkeur al gereserveerd? Probeer dan een ander tijdvak.

1 juli Sittard-Geleen

Wanneer je de gereserveerde fiets ophaalt, staat de fiets voor je klaar. Je ontvangt een instructie en de fiets wordt voor je gereinigd. Je bent klaar om de e-bike te ontdekken!

Ontdek de e-bike

Ophalen: 1 juli (tussen 09:00 en 12:00 uur)
Terugbrengen: 15 juli (tussen 09:00 en 11:00 uur)
Waar: Markt, Geleen

Reacties