Ook dit jaar weer Buitencinema bij Kasteel Limbricht

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Filmhuis De Domijnen organiseert ook dit jaar in samenwerking met Landgoed Kasteel Limbricht een aantal filmvoorstellingen in de open lucht.

Een fraaie zonsondergang achter het kasteel. Een sprookjesachtig decor. Een lekker glas wijn of een koele pint onder handbereik. En dan genieten van een mooie film in de buitenlucht… Op 15 woensdagavond juli vindt met The Peanut Butter Falcon de eerste zomeravondfilmvoorstelling plaats op de cour van de voormalige kasteelboerderij van Kasteel Limbricht.

Uiteraard worden de door het RIVM afgekondigde maatregelen vanwege het coronavirus in acht genomen. Inloop vanaf 21:30 uur, aanvang film rond 22:00 uur.

De andere filmtitels voor deze zomer worden snel bekend gemaakt. De kaartverkoop voor de eerste editie aanstaande woensdag loopt goed, dus twijfel deze en de komende weken niet te lang. In verband met de nog altijd geldende anderhalvemeterregel kunnen minder plaatsen worden aangeboden dan andere jaren en is het dus sneller uitverkocht.

Filmdiner

Landgoed Kasteel Limbricht biedt filmliefhebbers de mogelijkheid om voorafgaand aan de film vanaf 19:00 uur lekker te komen eten. Voor 20 euro geniet je van een heerlijk twee-gangen diner.

Reacties