Outlet Shopping Days: driedaags shopevent in Sittard

Foto: CC0 via Pixabay

Noteer in je agenda: van donderdag 3 tot en met zaterdag 5 september kunnen de échte koopjesjagers terecht in de historische binnenstad van Sittard.

Tientallen winkeliers staan ook dit jaar voor je klaar met honderden afgeprijsde artikelen. Dus shop ‘till you drop en geniet daarnaast van smaakvolle lekkernijen en maak je shopping day af met een drankje en hapje op één van de gezellige terrassen. Wat wil je nog meer?!

KOOPJES ✔ GEZELLIGHEID ✔ LEKKERNIJEN ✔

Dat het jaarlijkse shopspektakel in de smaak valt bij het winkelend publiek blijkt elk jaar opnieuw. Voor de ondernemers vormen de Outlet Shopping Days hét moment om mooie seizoensrestanten aan te bieden tegen spotprijzen. Voor de koopjesjagers zijn ze hét moment om de jacht op aantrekkelijk geprijsde nieuwe aanwinsten te openen. Van het Stationskwartier tot de Paardestraat en van het Tempelplein tot de Putstraat: overal vind je te gekke aanbiedingen en een gezellig en gemoedelijk sfeertje.

Veiligheid voorop

Het door Centrum Management Sittard in samenwerking met de deelnemende winkeliers georganiseerde shopping event duurt dit jaar niet één, maar drie dagen. Daarvoor is gekozen om het grote aantal bezoekers te kunnen spreiden, zodat het niet te druk wordt in de smalle straten van de binnenstad. Daarnaast staan er dit jaar geen marktkramen voor de deuren van de winkels, maar zijn alle koopjes in de winkels te shoppen. De deelnemende winkels zijn te herkennen aan de ballonnen buiten de deur! In alle winkels worden natuurlijk de veiligheidsregels van het RIVM nageleefd.

De winkels zijn geopend op de volgende tijden:

  • donderdag 3 september van 10:00 tot 21:00 uur;
  • vrijdag 4 september van 10:00 tot 18:00 uur;
  • zaterdag 5 september van 10:00 tot 17:00 uur.

Heerlijke lekkernijen

Het is inmiddels een heerlijk dagje uit voor het hele gezin geworden. Gezelligheid op het historische marktplein, gastvrije terrassen staan klaar om even bij te komen van het shoppen en ook bij de cafeetjes is het goed vertoeven. Heb je van al dat shoppen trek gekregen? In de stad worden tijdens de shopping days diverse lekkernijen uitgedeeld, helemaal gratis! Je zult al dat lekkers van een afstandje al ruiken. Dat wordt smullen!

Deelnemende winkels

Op alfabetische volgorde: Addict2Fashion; Autumn’s Glamour; Bakkerij Van den Bongard; Bemelmans Trendjuwelier; Benja Mode; Berden; Bernard Herenmode; Bernard Herenmode Outlet; BiDoll Fashion; BIE-EEF; BLIE Woon&droomwinkel; Boekhandel Krings; Bormans Modeschoenen; Brandsen-Pfennings; Cayboo; Chaussures Mondiales; Creëer Mode; Dierenshop Sittard; DODS Fashion; Douglas; Durlinger; FEE; Ferrum by Tom; ’t Filiaal; Gabor; GENTS by René; Giant Store; Hendriks Mode; Hendriks Mode Outlet; Ibiza more; ICI Paris XL; Jack & Jones; JOY. Urban Jungle; Kallebeske Sittard; Level Menswear; Lincherie; Livello Women’s Fashion; Livello Outlet; Local’s; Milano Store; Mixx; Music Machine; Only & Sons; Pieters Dortu; Rammelaer; Rousseau Chocolade; Sam + Sara; Senza Dubbio; Shoetime; Socks & Socky; SOOF Conceptstore; Stoer en Zo; Stoer en Zo Outlet; Stoer en Zo Baby; The Athlete’s Foot; Trendy Keukenspullen; Ulla Popken; Upsprings; Vero Moda; Viva la Vida; VONJAxl; Vinchenti Mode; WE Fashion; Winckers Lamberti; Wollstreet.

Outlet Shopping Day(s) 2020
Wanneer: donderdag 3 tot en met zaterdag 5 september
Waar: centrum Sittard
Overig: gratis toegang
Thema: shopevent

Reacties