Yogaplace huist sinds zaterdag in voormalige Teekenschool

<em>Wethouder Raven (met zonnebril wegens oogontsteking) feliciteert Manon Simonis</em>
Wethouder Raven (met zonnebril wegens oogontsteking) feliciteert Manon Simonis
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

In slechts een paar weken tijd werd de leegstaande zolderetage van de voormalige Teekenschool aan de Rijksweg Zuid in Sittard omgetoverd in onder meer een fraaie yogazaal.

Sinds gisteren is een van Sittards bekendste panden het nieuwe onderdak voor yogaschool Yogaplace, die 15 jaar geleden in Sittard van start ging en inmiddels op drie locaties is Zuid-Limburg actief is.

De keuze voor de locatie aan de Rijksweg Zuid is een logische en niet enkel vanwege de bekendheid, uitstraling en historie van het pand. Ook de ligging is van belang: een bushalte voor de deur, grenzend aan het centrum, op loopafstand van het station. En ook niet onbelangrijk: enkele grote onderwijsinstellingen zowat om de hoek: Fontys als achterbuurman en Zuyd Hogeschool in Ligne op 5 minuten lopen verderop.

De voormalige Teekenschool, bij een complete generatie Sittardenaren synoniem met ’t Kelderke, heeft een sfeervolle ruime en hoge bovenetage. Er is veel licht, veel frisse lucht, een krachtige luchtverversingsinstallatie, veel ruimte, kleedgelegenheid (niet in gebruik zolang corona heerst) en een eigen kantine.

Zaterdag bracht wethouder Ton Raven (o.a. sport) namens de gemeente aan directeur en oprichter Manon Simonis-Nauens de felicitaties over met de ingebruikname van de prachtige nieuwe locatie.

Ook vandaag kun je tussen 10:30 en 14:30 uur binnenlopen en kennismaken met de prachtige locatie, het lesaanbod, mooie aanbiedingen en natuurlijk de docenten.

Yogaplace

Cookieinstellingen