Schrijversdebuut Geleense scholiere: De Dodengame

Foto: Uitgeverij Boekscout

Het komt niet zo vaak voor dat een nog bij haar ouders wonende 14-jarige scholiere een heuse thriller schrijft en laat uitgeven.

Noa Kock uit Geleen deed het. Afgelopen vrijdag 11 september is haar eerste boek ‘De Dodengame’ verschenen. Dit 204 pagina’s tellende young adult boek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Over De Dodengame

Als de dood van je beste vriend(in) een ongeluk lijkt te zijn, moet je dat dan zomaar geloven?

Dat hun beste vriendin en tweelingzusje Inez is overleden door een tragisch ongeval kunnen Manon, Jools en Zajenn, maar moeilijk geloven. Daarom gaan ze op onderzoek uit om de waarheid te achterhalen. Al snel worden de drie meiden lastiggevallen door ‘De Dodengame’ die hen gruwelijke bedreigingen en gevaarlijke opdrachten stuurt. Dit zorgt voor nog meer twijfels over de oorzaak van Inez haar dood en heeft als gevolg dat de meiden zelfs hun eigen leven op het spel zetten!

Over de auteur

Noa Kock (2006) woont in Geleen samen met haar ouders en jongere zusje. Ze zit in de derde klas van het Gymnasium op het Graaf Huyn College. Naast schrijven vindt ze het ook ontzettend leuk om te dansen, te skiën en te lezen. Verder onderneemt ze in haar vrije tijd graag iets met haar vriendinnen. Het schrijven van haar eerste manuscript begon als iets kleins, maar groeide uit tot dit boek ‘De dodengame’.

Boekgegevens

Titel: De Dodengame
Auteur: Noa Kock
Verschijningsdatum: 11-09-2020
Aantal pagina’s: 204
ISBN: 9789464035209
Verkoopprijs: € 20,99 (inclusief kosteloze verzending in Nederland en België)
Uitvoering: Paperback

Reacties