Martijn Fischer zingt Hazes in Schouwburg De Domijnen

Foto: SGN

Vrijdag 2 oktober neemt Martijn Fischer het publiek, samen met zijn band, op geheel eigen en unieke wijze mee op reis langs alle bekende nummers van Hazes.

Soms groots en uitbundig gebracht, dan weer klein en intiem maar altijd intens en meeslepend! Hij ‘was’ al eerder André Hazes in de musical Hij gelooft in mij, waarvoor hij de John Kraaijkamp Musical Award in ontvangst mocht nemen. In 2021 komt er weer een nieuwe Hazes musical waar hij ook weer de hoofdrol in gaat spelen. Ook speelde Martijn de hoofdrol in de film Bloed, zweet en tranen.

Martijn Fischer brengt samen met zijn band de hits van Hazes terug naar de theaters dit najaar. Alle bekende nummers van de man die uitgroeide van zingende barkeeper tot een waar fenomeen komen voorbij. Van levenslied tot feestnummer, voor het publiek wordt het een feest van herkenning.

De voorstelling Martijn Fischer zingt hits van Hazes vindt plaats op vrijdag 2 oktober om 19:00 uur en om 21:00 uur in Schouwburg De Domijnen. Tickets zijn verkrijgbaar aan de Uitbalie, 088-5995500 of via de website www.dedomijnen.nl/podium.

Cookieinstellingen