Zondag 27 september GarageSale Buchten

Foto: Bob n Renee [CC BY 2.0]

Net als in 2018 en 2019 vindt ook dit jaar op de laatste zondag van september de GarageSale in Buchten plaats.

De weersverwachting laat weliswaar te wensen over, maar dat weerhoudt de deelnemers er niet van om deze dag tot een succes te maken. Garages worden ingericht, tenten worden opgezet en carports worden optimaal benut.

Bezoekers kunnen bij maar liefst 60 adressen hun hart ophalen en rondsnuffelen in de meest uiteenlopende koopwaar. Kleding voor jong en oud, speelgoed, huisraad, elektronica, meubelen en prullaria zijn een greep uit het aanbod. Op acht adressen is er ook gedacht aan de interne mens door het aanbieden van een hapje en/of drankje.

Door Corona was het lange tijd onduidelijk of deze editie plaats kon vinden. Met een aantal aanpassingen is er toch een vergunning door de gemeente afgegeven. Bij alle deelnemers hangt een formulier met de regels en is er een desinfecterende handgel die indien gewenst gebruikt mag worden. Ook worden spullen ruim uitgestald zodat afstand houden geen probleem is.

Aan bezoekers van deze garage sale wordt dan ook dringend gevraagd zich aan deze regels te houden en bij corona-gerelateerde klachten thuis te blijven.

De GarageSale begint zondagmorgen om 10:00 uur en duurt tot 16:00 uur. Wie geen koopje wil missen komt het beste ’s ochtends. Bij erg slecht weer is het mogelijk dat deelnemers besluiten eerder op te ruimen.

Tijdens de GarageSale zijn bij alle deelnemers plattegronden te verkrijgen, of kunt u een QR code scannen om de kaart op uw telefoon te bekijken. Zowel de toegang als het parkeren zijn gratis.

Reacties

Cookieinstellingen